certyfikat iso
PRODUKCJA
HANDEL
EXPORT
IMPORT
PRODUKCJA
HANDEL

Gdańsk, dn. 25.05.2018r.

Szanowni Państwo,

Mając na uwadze zmiany w prawie ochrony danych osobowych związane
z wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679  z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych  i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. UE L 119/1 z 4.5.2016R) zwanego dalej RODO, realizując przysługujące Państwu na podstawie Art. 13 RODO prawo do informacji, poniżej przesyłamy Państwu treść klauzuli informacyjnej administratora danych osobowych.

Inwestpol- Consulting Spółka z o.o. w ramach wzajemnych relacji biznesowych przetwarza przekazane przez Państwo dane osobowe, które mogą dotyczyć Państwa reprezentantów, właścicieli lub pracowników.

Klauzula informacyjna administratora danych osobowych.

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest Inwestpol- Consulting Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku, ul. Asesora 72, 80-119 Gdańsk,
  • Możecie się Państwo kontaktować z nami listownie na adres: Asesora 72, 80-119 Gdańsk lub mailowo na adres: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ,
  • Państwa dane osobowe przetwarzamy w celu realizacji umów handlowych, przeprowadzania rozliczeń finansowych, działań marketingowych,
  • Państwa dane możemy przekazywać: osobom upoważnionym przez nas – naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki, innym odbiorcom np. ubezpieczycielom, bankom, podmiotom świadczącym nam usługi audytowe, pomoc prawną, instytucjom, które z mocy prawa mogą żądać przekazania danych,
  • Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania współpracy biznesowej , w czasie przez który moglibyście Państwo wnieść reklamację lub pozew, a także w okresie przez który zobowiązani jesteśmy do przetwarzania danych na podstawie ustaw podatkowych, w tym ustawy o podatku dochodowym  oraz ustawy o podatku od towarów i usług,
  • Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
  • Przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli Państwo uznają, że przetwarzanie Państwa danych narusza przepisy RO

Z poważaniem

Inwestpol-Consulting Sp. z o.o.

Наши награды

ISO 9001:2000 z 11.07.2014

Lider Gdańskiej Przedsiębiorczości

Pomorski Pracodawca Roku 2012

Gazele Biznesu z 2008

Торговое бюро

kontakt-adres Inwestpol-Consulting Sp. z o.o.
ul. Asesora 72
80-119 Gdańsk
ПОЛЬША
kontakt-tel tel.
+48 58 303 18 80
 kontakt-mail inwestpol@inwestpol.com
www.inwestpol.com

О фирме

Фирма Inwestpol-Consulting Poland является фирмой, работающей в отрасли по производству  оборудования для пищевой промышленности, в особенности для мясных перерабатывающих предприятий.

Мы знаем  нужды и потребности  клиента данной отрасли, основываясь  на 25-летний опыт основателя фирмы и коллектива сотрудников.

Большая часть выпускаемого оборудования отправляется на экспорт, а марка    представлена в более 20 странах, где мы продаем наши машины через партнеров и дистрибъюторские сети.

Нам доверили  клиенты в частности из : России, Беларусии, Украины, Казахстана, Мексики, Чили, Доминиканы, Японии, Китая и государств Евросоюза.

 

Fundusze EuropejskieFundusze UE

Задать вопрос
1000 максимум символов

предыдущая версия

ПРИМЕЧАНИЕ! Этот сайт использует куки и подобные технологии.

Если вы не измените настройки браузера, вы с этим согласны. Читать далее ...

Понял

Информация о печенье


Каковы печенье (печенье)?

Печенье буквенно-цифровой файл (текст), который хранится на вашем компьютере, когда вы посещаете наш сайт (или обновляются - для повторных посещений).

Как мы используем куки на нашем сайте?

Мы не собираем или не обрабатывать любую информацию, позволяющую непосредственной идентификации персональных данных. Cookies используются на этом сайте для статистических целей (в отношении статистики посещений нашего сайта), а также в целях обеспечения надлежащего функционирования службы, и обеспечить более с учетом содержимого.

Могу ли я отключить куки?

Да, вы можете сделать это в любое время, изменив настройки вашего браузера при использовании Cookies.

Как отключить поддержку куки в различных браузерах:

Google Chrome

Вы должны нажать на меню (в правом верхнем углу), вкладка Настройки> Показать дополнительные настройки. В разделе "Конфиденциальность", нажмите кнопку Настройки должны быть довольны. В "Cookies" можно сделать следующие печенье:

Internet Explorer

В меню браузера (вверху справа): Сервис> Свойства обозревателя> Безопасность, нажмите кнопку Узлы. Используйте ползунок, чтобы установить данный уровень, нажмите кнопку OK, чтобы подтвердить изменение.

Mozilla Firefox

В меню браузера: Сервис> Параметры> Конфиденциальность. Установите флажок Firefox, "будет использовать пользовательские настройки".
О печенья (печенье) определяет выбор - или нет - Принимать Cookies.

Opera

В меню браузера: Инструменты> Настройки> Дополнительно.
О печенья определяет выбор - или нет - Cookies.

Safari

Safari в раскрывающемся меню необходимо выбрать Настройки и щелкните значок Безопасность. Здесь выбираются уровень безопасности в "Accept Cookies".



Отключение куки или блокирование службы может привести к неисправности нашем сайте. Если ваш браузер принимает поддержку печенье, значит, вы соглашаетесь на использование куки нашем сайте