certyfikat iso
PRODUKCJA
HANDEL
EXPORT
IMPORT
PRODUKCJA
HANDEL

Gdańsk, dn. 25.05.2018r.

Szanowni Państwo,

Mając na uwadze zmiany w prawie ochrony danych osobowych związane
z wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679  z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych  i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. UE L 119/1 z 4.5.2016R) zwanego dalej RODO, realizując przysługujące Państwu na podstawie Art. 13 RODO prawo do informacji, poniżej przesyłamy Państwu treść klauzuli informacyjnej administratora danych osobowych.

Inwestpol- Consulting Spółka z o.o. w ramach wzajemnych relacji biznesowych przetwarza przekazane przez Państwo dane osobowe, które mogą dotyczyć Państwa reprezentantów, właścicieli lub pracowników.

Klauzula informacyjna administratora danych osobowych.

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest Inwestpol- Consulting Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku, ul. Asesora 72, 80-119 Gdańsk,
  • Możecie się Państwo kontaktować z nami listownie na adres: Asesora 72, 80-119 Gdańsk lub mailowo na adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
  • Państwa dane osobowe przetwarzamy w celu realizacji umów handlowych, przeprowadzania rozliczeń finansowych, działań marketingowych,
  • Państwa dane możemy przekazywać: osobom upoważnionym przez nas – naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki, innym odbiorcom np. ubezpieczycielom, bankom, podmiotom świadczącym nam usługi audytowe, pomoc prawną, instytucjom, które z mocy prawa mogą żądać przekazania danych,
  • Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania współpracy biznesowej , w czasie przez który moglibyście Państwo wnieść reklamację lub pozew, a także w okresie przez który zobowiązani jesteśmy do przetwarzania danych na podstawie ustaw podatkowych, w tym ustawy o podatku dochodowym  oraz ustawy o podatku od towarów i usług,
  • Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
  • Przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli Państwo uznają, że przetwarzanie Państwa danych narusza przepisy RO

Z poważaniem

Inwestpol-Consulting Sp. z o.o.

Our awards

ISO 9001:2000 z 11.07.2014

Lider Gdańskiej Przedsiębiorczości

Pomorski Pracodawca Roku 2012

Gazele Biznesu z 2008

Sales office

kontakt-adres Inwestpol-Consulting Sp. z o.o.
ul. Asesora 72
80-119 Gdańsk
POLAND
kontakt-tel tel.
+48 58 303 18 80
 kontakt-mail inwestpol@inwestpol.com
www.inwestpol.com

About company

Company Inwestpol-Consulting Poland, the company operates in the sector of the food industry, with particular emphasis on meat processing.

We know the customer's requirements and needs of the industry, based on 25 years experience of the Company founder and team workers.

Most of our equipment is exported, and the brand  is represented in more than 20 countries where we sell our machines through distributors and partners.

We are trusted by customers, among others from: Russia, Belarus, Ukraine, Kazakhstan, Mexico, Chile, Dominican Republic, Japan, China and the European Union States.

Fundusze EuropejskieFundusze UE

Ask a question
1000 characters left

Old version

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Information regarding cookies


What are cookies (cookies)?

A cookie is an alphanumeric file (text), which is stored on your computer when you visit our site (or updated - for return visits / next).

How do we use cookies on our site?

We do not collect or do not process any information allowing the direct identification of personal data. Cookies are used on this site for statistical purposes (for statistics on visits to our site), and in order to ensure the proper operation of the service, and to provide a more tailored content.

Can I disable cookies?

Yes, you can do so at any time by changing the settings of your web browser in the use of Cookies.

How to disable cookie support in various browsers:

Google Chrome

You need to click on the menu (in the upper right corner), the Settings tab> Show advanced settings. In the "Privacy" section, click the Settings button must be content. In the "Cookies" can do the following cookies:

Internet Explorer

From the browser menu (top right): Tools> Internet Options> Privacy, click the Sites button. Use the slider to set the level, press the OK button to confirm the change.

Mozilla Firefox

From the browser menu: Tools> Options> Privacy. Activate the box Firefox, "will use custom settings".
About cookies (cookies) determines the selection - or not - Accept cookies.

Opera

From the browser menu: Tool> Preferences> Advanced.
About cookies determines the selection - or not - to Cookies.

Safari

Safari drop-down menu you have to choose Preferences and click the Security icon. Here are selected security level in the "Accept Cookies".



Disabling cookies or blocking service may cause a malfunction of our website. If your browser accepts cookies support, it means you agree to the use of cookies by our site.